Tipard Video Converter Ultimate

Hodnocení a recenze

2021-3-18 07:33:20

Tento software je výkonný

Morgan

Miluji skvělé upgrady. Rozhraní je Wow. Software je snadný, ale výkonný. Vše, co potřebuji, domácí DVD ripper, video konvertor, GIF maker, editor titulků, efekty filtrů, jsou v tomto softwaru.

2020-11-23 22:10:58

Rychlá rychlost konverze

Autor: Kayla

Vyzkoušel jsem bezplatnou verzi a má určitá omezení. Funkce jsou však mocné, zejména rychlost převodu. Akcelerace Intel urychluje proces převodu na 30x rychleji.

2020-7-30 15:43:33

Je to velmi pohodlné

Courtney

Pro svůj vlog mám mnoho videozáznamů. Také jsem stáhl mnoho softwaru pro editaci videí. Pouze tento software mi může udělat velkou laskavost. Je velmi užitečné používat a upravovat videa.

2019-9-21 21:04:06

Opravdu pěkné.

Kristopherem

Prohledal jsem Google a potřebuji domácí DVD ripper, a našel jsem tento software. Je to velmi dobré, zejména rychlost kopírování DVD. Kromě toho lze všechny DVD tituly exportovat jako MPG Lossless se zachováním všech titulků a zvukových stop.

2019-4-13 11:54:09

Je to pro mě spořič života.

Victoria

To je pro mě spořič života. Mám mnoho VOB souborů a chci je přehrávat na mém iPadu. Tento převodník je snadno použitelný a pomozte mi dávkově převést soubory VOB do MP4 a nyní mohu přehrávat soubory VOB přímo na iPadu.

2019-1-21 05:14:33

Video převodník funguje dobře.

Od Landona

Video konvertor funguje dobře. Mám problém při přehrávání filmu z YouTube. Titulky nejsou synchronizovány. Stahuji tento software a přidávám další stažené titulky k filmu. Nyní mohu film volně sledovat.

2017-9-11 15:16:20

Miluji efekty filtru.

Allison

Vytvořil jsem video pro sdílení na YouTube, ale vypadá to, že není vynikající. Pro přidání efektu filtru používám Tipard Video Converter Ultimate a nyní moje video vypadá úžasně.

2017-5-24 09:13:47

Je to dobrý strážce pro začátečníky.

Autor: Peyton

Ve videu jsem nový a chci pro své následovníky vytvořit videonávod. Vyzkoušel jsem mnoho programů a zjistil, že Tipard Video Converter Ultimate je pro mě velmi vhodný. Je to velmi snadné bez průvodce.

2016-4-03 24:18:29

Skvělý!

Chris

Je úspěšně nainstalován a nedělá se nic špatného. Jeho schopnost konvertovat videa na videa 3D mě přitahuje hodně, což převažuje nad jinou konverzí, kterou jsem zkoušel.

2016-1-02 17:26:36

Nejlepší domácí převaděč DVD aplikace

Benson

Je to nejlepší a nejspolehlivější domácí aplikace pro převádění DVD, kterou jsem kdy použil. Je schopen převést domácí disk DVD do libovolného požadovaného formátu videa. Snadné použití a profesionální.

2016-1-02 16:08:05

Líbí se mi to.

Katherine

Mám několik domácích DVD, které bych chtěl zkopírovat a trochu zmenšit a uložit na pevný disk. Zkoušel jsem Tipard Video Converter Ultimate. Je to docela jednoduché a převedlo mé domácí DVD asi za 15 minut as malou velikostí.

2015-1-26 9:01:21

Nejlepší Video Converter!

Cory

Je to nejlepší a nejspolehlivější domácí převaděč DVD, jaký jsem kdy použil. Je schopen převést všechny druhy disků DVD do libovolného požadovaného formátu videa. Snadné použití a profesionální.

2015-1-25 13:21:12

Uživatelsky přívětivý

Hywel

Mám několik domácích DVD, které bych chtěl zkopírovat a trochu zmenšit a uložit na pevný disk. Zkoušel jsem Tipard Video Converter Ultimate. Je to docela jednoduché a převedlo mé domácí DVD asi za 15 minut as malou velikostí.

2015-1-24 10:24:30

Skvělá funkce 3D

Sam

Úžasný program! Jeho rychlost konverze je rychlejší než podobné a její plnohodnotná editační funkce mě zcela uspokojuje. A dokonce i nastavení 3D jsou povoleny. Moc se mi to líbí.

2015-1-22 16:10:15

Snadné použití

Megan

Jsem nadšenec videa a zvuku. Tento Tipard Video Converter Ultimate je ten, který by měl dostat větší palec, který mi uspokojuje snadno použitelné rozhraní a komplexní funkce.

2014-1-20 8:12:30

Fantastický program

Mignonem

Je úspěšně nainstalován a nedělá se nic špatného. Jeho schopnost konvertovat videa na videa 3D mě přitahuje hodně, což převažuje nad jinou konverzí, kterou jsem zkoušel.

Napsat recenzi