Tipard Video Converter Ultimate

Hodnocení a recenze

2019-9-21 21:04:06

Opravdu pěkné.

Kristopherem

Prohledal jsem Google a potřeboval DVD rozrývač a našel tento software. Je velmi dobrá, zejména rychlost kopírování DVD. Kromě toho lze všechny tituly DVD exportovat jako MPG Lossless se zachováním všech titulků a zvukových stop.

2019-4-13 11:54:09

Je to pro mě spořič života.

Victoria

To je pro mě spořič života. Mám mnoho VOB souborů a chci je přehrávat na mém iPadu. Tento převodník je snadno použitelný a pomozte mi dávkově převést soubory VOB do MP4 a nyní mohu přehrávat soubory VOB přímo na iPadu.

2019-1-21 05:14:33

Video převodník funguje dobře.

Od Landona

Video převodník funguje dobře. Při přehrávání staženého filmu z YouTube mám problém. Titulky nejsou synchronizovány. Stáhnu tento software a přidám další stažené titulky k filmu. Nyní můžu film volně sledovat.

2017-9-11 15:16:20

Miluji efekty filtru.

Allison

Vytvořil jsem video pro sdílení na YouTube, ale vypadá to, že není vynikající. Pro přidání efektu filtru používám Tipard Video Converter Ultimate a nyní moje video vypadá úžasně.

2017-5-24 09:13:47

Je to dobrý strážce pro začátečníky.

Autor: Peyton

Ve videu jsem nový a chci pro své následovníky vytvořit videonávod. Vyzkoušel jsem mnoho programů a zjistil, že Tipard Video Converter Ultimate je pro mě velmi vhodný. Je to velmi snadné bez průvodce.

2016-4-03 24:18:29

Skvělý!

Chris

Je úspěšně nainstalován a nedělá se nic špatného. Jeho schopnost konvertovat videa na videa 3D mě přitahuje hodně, což převažuje nad jinou konverzí, kterou jsem zkoušel.

2016-1-02 17:26:36

Nejlepší aplikace pro převod DVD

Benson

Je to nejlepší a nejspolehlivější DVD konvertor, který jsem kdy použil. Je schopen převést všechny druhy DVD disků na libovolný formát videa, který chcete. Snadné použití a profesionální.

2016-1-02 16:08:05

Líbí se mi to.

Katherine

Mám několik disků DVD, které bych je chtěl roztrhat a udělat je trochu menší a ukládat je na mé HDD. Snažil jsem se Tipard Video Converter Ultimate. Je to docela jednoduché a konvertovat mé DVD v 15 minut nebo tak a malou velikost.

2015-1-26 9:01:21

Nejlepší Video Converter!

Cory

Je to nejlepší a nejspolehlivější DVD konvertor, který jsem kdy použil. Je schopen převést všechny druhy DVD disků na libovolný formát videa, který chcete. Snadné použití a profesionální.

2015-1-25 13:21:12

Uživatelsky přívětivý

Hywel

Mám několik disků DVD, které bych je chtěl roztrhat a udělat je trochu menší a ukládat je na mé HDD. Snažil jsem se Tipard Video Converter Ultimate. Je to docela jednoduché a konvertovat mé DVD v 15 minut nebo tak a malou velikost.

2015-1-24 10:24:30

Skvělá funkce 3D

Sam

Úžasný program! Jeho rychlost konverze je rychlejší než podobné a její plnohodnotná editační funkce mě zcela uspokojuje. A dokonce i nastavení 3D jsou povoleny. Moc se mi to líbí.

2015-1-22 16:10:15

Snadné použití

Megan

Jsem nadšenec videa a zvuku. Tento Tipard Video Converter Ultimate je ten, který by měl dostat větší palec, který mi uspokojuje snadno použitelné rozhraní a komplexní funkce.

2014-1-20 8:12:30

Fantastický program

Mignonem

Je úspěšně nainstalován a nedělá se nic špatného. Jeho schopnost konvertovat videa na videa 3D mě přitahuje hodně, což převažuje nad jinou konverzí, kterou jsem zkoušel.

Napsat recenzi