Tipard Video Converter Ultimate

Hodnocení a recenze

2021-3-18 07:33:20

Tento software je výkonný

Morgan

Miluji skvělé aktualizace. Rozhraní je Wow. Tento software je jednoduchý, ale výkonný. Vše, co potřebuji, DVD rozrývač, převaděč videa, výrobce GIF, editor titulků, efekty filtru, jsou v tomto softwaru.

2020-11-23 22:10:58

Rychlá rychlost konverze

Autor: Kayla

Vyzkoušel jsem bezplatnou verzi a má určitá omezení. Funkce jsou však mocné, zejména rychlost převodu. Akcelerace Intel urychluje proces převodu na 30x rychleji.

2020-7-30 15:43:33

Je to velmi pohodlné

Courtney

Pro svůj vlog mám mnoho videozáznamů. Také jsem stáhl mnoho softwaru pro editaci videí. Pouze tento software mi může udělat velkou laskavost. Je velmi užitečné používat a upravovat videa.

2019-9-21 21:04:06

Opravdu pěkné.

Kristopherem

Prohledal jsem Google a potřeboval DVD rozrývač a našel tento software. Je velmi dobrá, zejména rychlost kopírování DVD. Kromě toho lze všechny tituly DVD exportovat jako MPG Lossless se zachováním všech titulků a zvukových stop.

2019-4-13 11:54:09

Je to pro mě spořič života.

Victoria

To je pro mě spořič života. Mám mnoho VOB souborů a chci je přehrávat na mém iPadu. Tento převodník je snadno použitelný a pomozte mi dávkově převést soubory VOB do MP4 a nyní mohu přehrávat soubory VOB přímo na iPadu.

2019-1-21 05:14:33

Video převodník funguje dobře.

Od Landona

Video převodník funguje dobře. Při přehrávání staženého filmu z YouTube mám problém. Titulky nejsou synchronizovány. Stáhnu tento software a přidám další stažené titulky k filmu. Nyní můžu film volně sledovat.

2017-9-11 15:16:20

Miluji efekty filtru.

Allison

Vytvořil jsem video pro sdílení na YouTube, ale vypadá to, že není vynikající. Pro přidání efektu filtru používám Tipard Video Converter Ultimate a nyní moje video vypadá úžasně.

2017-5-24 09:13:47

Je to dobrý strážce pro začátečníky.

Autor: Peyton

Ve videu jsem nový a chci pro své následovníky vytvořit videonávod. Vyzkoušel jsem mnoho programů a zjistil, že Tipard Video Converter Ultimate je pro mě velmi vhodný. Je to velmi snadné bez průvodce.

2016-4-03 24:18:29

Skvělý!

Chris

Je úspěšně nainstalován a nedělá se nic špatného. Jeho schopnost konvertovat videa na videa 3D mě přitahuje hodně, což převažuje nad jinou konverzí, kterou jsem zkoušel.

2016-1-02 17:26:36

Nejlepší aplikace pro převod DVD

Benson

Je to nejlepší a nejspolehlivější DVD konvertor, který jsem kdy použil. Je schopen převést všechny druhy DVD disků na libovolný formát videa, který chcete. Snadné použití a profesionální.

2016-1-02 16:08:05

Líbí se mi to.

Katherine

Mám několik disků DVD, které bych je chtěl roztrhat a udělat je trochu menší a ukládat je na mé HDD. Snažil jsem se Tipard Video Converter Ultimate. Je to docela jednoduché a konvertovat mé DVD v 15 minut nebo tak a malou velikost.

2015-1-26 9:01:21

Nejlepší Video Converter!

Cory

Je to nejlepší a nejspolehlivější DVD konvertor, který jsem kdy použil. Je schopen převést všechny druhy DVD disků na libovolný formát videa, který chcete. Snadné použití a profesionální.

2015-1-25 13:21:12

Uživatelsky přívětivý

Hywel

Mám několik disků DVD, které bych je chtěl roztrhat a udělat je trochu menší a ukládat je na mé HDD. Snažil jsem se Tipard Video Converter Ultimate. Je to docela jednoduché a konvertovat mé DVD v 15 minut nebo tak a malou velikost.

2015-1-24 10:24:30

Skvělá funkce 3D

Sam

Úžasný program! Jeho rychlost konverze je rychlejší než podobné a její plnohodnotná editační funkce mě zcela uspokojuje. A dokonce i nastavení 3D jsou povoleny. Moc se mi to líbí.

2015-1-22 16:10:15

Snadné použití

Megan

Jsem nadšenec videa a zvuku. Tento Tipard Video Converter Ultimate je ten, který by měl dostat větší palec, který mi uspokojuje snadno použitelné rozhraní a komplexní funkce.

2014-1-20 8:12:30

Fantastický program

Mignonem

Je úspěšně nainstalován a nedělá se nic špatného. Jeho schopnost konvertovat videa na videa 3D mě přitahuje hodně, což převažuje nad jinou konverzí, kterou jsem zkoušel.

Napsat recenzi