Tipard DVD Ripper

Hodnocení a recenze

2016-3-30 17:54:17

Porovnejte s jiným DVD Ripperem.

Sunny

Použil jsem jak Winx DVD Ripper Platinum, tak i Tipard DVD Ripper předtím, zjistil jsem, že posledně jmenovaný je snadněji použitelný než Winx, dokonce i volná verze. Má intuitivnější rozhraní a vysokou kvalitu videa s funkcí 4K a vylepšení. Je to opravdu hodný nákup za výkonnou funkci kopírování, funkci kreativní úpravy, počáteční rozhraní a uspokojující výkon.

2016-2-12 06:36:19

Nejlepší svobodný software

Jennifer

Je to nejpraktičtější Free DVD Ripper software, který jsem kdy viděl. S vaším softwarem jsem schopen zkopírovat mé oblíbené DVD do 3D videa pro přehrávání na 3D TV. Mám také rád video efekt 4K. Udělali jste skvělou práci! Dík.

2016-1-12 16:48:45

Vychutnejte si video DVD na iPhone

Thomasem

Umožňuje mi dát své oblíbené DVD filmy na svůj iPhone, takže si mohu vychutnat filmy kdekoli. Myslím, že je to velmi snadné instalace a také velmi snadné použití. Rozšiřuje DVD na libovolný formát, který potřebuji. Celkový software Rip DVD.

2015-12-12 15:46:14

Důvěryhodný software pro konverzi DVD

Clover

Jako uživatel Tipard DVD Ripper, já opravdu si myslím, že je důvěryhodný software na konvertor DVD disku na můj požadovaný normální video formáty. Můj oblíbený formát je video 3D, protože v iPhone můžu vidět film 3D. Je to opravdu magický software.

2015-10-19 11:32:37

Univerzální výkon

Coco

Neexistuje žádný limit pro konverzi DVD na 4k video, což znamená, že Tipard DVD ripper mi pomůže převést DVD na všechna videa 4k, také s jasným rozhraním. Miluju vaši značnou službu.

2014-12-17 14:38:45

Snadné použití

Anna

Jsem člověk s malou znalostí počítače. Pro mě je obtížné ovládat počítač, zvláště když chci získat požadované video, abych mohl hrát v mobilním telefonu. Po použití tohoto softwaru mohu získat více videí s jiným formátem jako MP4. Líbí se mi to pro jeho počáteční a jednoduchý design. Děkujeme za intímní design.

2013-4-18 14:23:05

Nejlepší převodník DVD do 3D!

Daisy

Miluji filmy 3D. S neuvěřitelným softwarem jsem schopen vychutnat si DVD filmy ve formátu 3D. To je parádní!

2013-4-12 10:34:15

Velmi stabilní!

Maxine

Načítání DVD je velmi rychlé a vždycky funguje velmi dobře. Převod je velmi rychlý. Doufám, že z vašeho studia budete mít více stabilních produktů.

2013-3-28 7:54:19

Zákaznická podpora je dobrá!

Douglasem

Zpočátku jsem potkal problém s DVD Ripperem. Zaslal jsem e-mail zákaznické podpoře. Odpověděli mi za minutu a vyřešili můj problém. Váš zákaznický servis je velmi ohleduplný.

2013-3-26 13:01:23

Fantastický

By Hilton

Mám rád nejjednodušší a nejvíce praktický software. Tvoje je to, co chci. Je to velmi snadné použití a vlastní mnoho editačních funkcí. Moje rodiny si myslí, že je to fantastické.

2013-3-7 16:33:25

Tipard DVD Ripper

Gillian

Používám to po dobu jednoho týdne. Upřímně řečeno, splňuje můj roztržitý požadavek na DVD, nicméně předpokládám, že bude lepší volba kůže. Doufám, že tvoje budou povýšeny dříve. Děkuji!

Napsat recenzi