Tipard DVD Ripper pro Mac

Hodnocení a recenze

2016-3-03 17:54:17

Oblíbený software pro kopírování DVD

Justin

Je to nejspolehlivější DVD Ripping software a schopný kopírovat DVD do libovolného populárního video formátu s originální kvalitou 100%. Roztrhl jsem svůj oblíbený DVD film do iPhone, aby ho mohl kdykoliv sledovat. Báječné!

2016-2-12 06:36:19

Ve srovnání s ripérem Winx DVD

Sarah

Tipard Mac DVD Ripper je jako Winx DVD Ripper Mac alternativa. Ale zjistil jsem, že je 6x rychlejší než Winx. Ušetři mnoho času pro mě.

2016-1-30 16:48:45

Užijte si oblíbené filmy na DVD

Geraldine

Je to opravdu praktický nástroj pro mě. Váš software jsem použil dva týdny a opravdu mi hodně pomáhá. Vychutnejte si moje oblíbené DVD filmy s působivým efektem 4K je docela v pohodě! Funkce kreativního editování mě miluje tento úžasný software. Myslím, že je to nejlepší DVD Ripper, který jsem použil.

2015-4-22 15:43:55

Skvělá aplikace!

Emerald

Mám rád DVD Ripper pro Mac software ze spodní části mého srdce. Pomáhá mi rozdělit mé DVD na filmy 3D pro přehrávání na 3D TV. Video efekt je fantastický. Všemohoucí také!

2015-10-19 11:32:37

Snadné použití

Patrickem

Počáteční design mi umožňuje velmi snadno jej používat. Miluji to moc. Podporuji vaše produkty a těším se na lepší software.

2013-4-16 20:54:21

Bez chyb!

Clarkem

Nesnáším software s příliš velkými chybami. Podle mého názoru výrobce není zodpovědný za zákazníka, pokud je v jeho softwaru příliš mnoho chyb. Vaše je bez chyb a já oceňuji vaše úsilí, abyste nám přinesli tak skvělý software.

2013-3-29 10:10:54

Miluje to tak snadné!

Vanessou

Zkoušel jsem několik DVD ripovačů a vaše je nejvíce uspokojující. Jsem velmi rád, že mohu dát své DVD filmy do svého mobilního telefonu, takže si mohu vychutnat DVD filmy kdykoli chci. Kreativní editační funkce a jednoduchý design mě zase milují. Musím říci, že je to tak jednoduché!

2013-4-12 10:34:15

Vydejte se dobře

Richie

Myslím, že jeho stabilita je velmi dobrá a dosud nikdy neuspěla. Dávám vám pět hvězdiček za výkonnou funkci roztržení a úpravy.

Napsat recenzi