Tipard Blu-ray přehrávač

Hodnocení a recenze

2017-1-24 13:22:54

Nahraďte jiný přehrávač médií

Eva

Tento přehrávač Blu-ray je schopen přehrávat videa prakticky libovolného formátu bez ztráty kvality. Nahradil jiný přehrávač médií na svém počítači.

2016-9-05 08:29:43

Nemusím chodit do divadla

Jane

Software Tipard Blu-ray vám umožňuje sledovat filmy Blu-ray doma. Nemusíte chodit do divadla, abyste si užívali nejnovější filmy Blu-ray.

2016-6-12 15:33:26

Přehrávejte videa Blu-ray Značně

Avril

Pomocí softwaru přehrávače můžete sledovat videa Blu-ray v počítači a přehrávat je znovu a znovu, jak se vám líbí. Je to mnohem levnější, než jít do divadla.

2016-3-24 10:21:05

Skvělý Blu-ray přehrávač Software jsem hledal!

Davidem

Mám rád blu-ray filmy a mám tucty blu-ray disků. Snažil jsem se těžko hledat dobrý blu-ray přehrávač, aby mohl hrát mé oblíbené blu-ray disky. Naštěstí nyní mám Tipard Blu-ray přehrávač. Efekt videa a stručný design jsou nejlepší součástí.

2015-4-8 12:08:01

Jaký skvělý vynález!

Terry

Tento přehrávač Blu-ray dokáže podporovat přehrávání filmů Blu-ray a videí 1080p. Můžu si vychutnat filmy ve vysokém rozlišení doma. Takže nemusím trávit peníze kupováním vstupenek. Opravdu skvělý vynález!

2014-3-1 7:46:16

Opravdu mi hodně pomáhá!

Ted

Máma a táta jsou staré. Milují filmy, ale nemohou jít do kina. Tento software pro přehrávání disků Blu-ray dokáže přehrávat blu-ray filmy doma. Opravdu mi hodně pomáhá! Jen chci poděkovat vynálezci!

2013-2-20 14:02:01

Opravdu silný hráč!

Alex

Tipard Blu-ray Player je výkonný nejen proto, že dokáže přehrávat blu-ray filmy, ale také podporuje obrazové soubory ISO. Blu-ray přehrávač, hudební přehrávač, projektor obrazu ... všechny tyto skvělé funkce do jednoho. Proto říkám to silné!

2013-2-11 17:22:14

Miluji tohoto hráče!

Jennifer

V tomto domě jsme sledovali několik Blu-ray disků s tímto HD přehrávačem. Všichni moji přátelé řekli, že chtějí koupit i jeden. Báječný vizuální a zvukový efekt by byl přesahující vaše představy! Můžete také vybrat zvukovou stopu a titulky, jak se vám líbí!

Napsat recenzi